Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Δικαιολογητικά Α΄ εγγραφής μαθητών για το σχ. έτος 2022-2023

Δικαιολογητικά Α΄ εγγραφής μαθητών για το σχ. έτος 2022-2023

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 01-03-2022 μέχρι και την Κυριακή 20-03-2022

θα γίνονται οι εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη. Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται για

τις εγγραφές των παιδιών τους τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου.

Εγγράφονται οι μαθητές που γεννήθηκαν το έτος 2016 (από 01-01-2016 έως 31-12-2016) και για την εγγραφή τους απαιτούνται:

α) Το πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας ( δεν απαιτείται ηπροσκόμιση) αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ. .

β)Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται, ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας ( Α.Δ.Υ.Μ.) – Το έντυπο χορηγείται από το Σχολείο.

δ) Κάθε αποδεικτικό στοιχείο ( λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, μισθωτήριο συμβόλαιο κ.α.) από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε) Βεβαίωση παρακολούθησης Νηπιαγωγείου (προσκομίζεταιαπό το γονέα τουμαθητή/τριας) και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου, τα οποία θα εκδοθούν από την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου .

 

Πληροφορούμε όλους τους γονείς /κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου ότι γίνονται δεκτές όλες ανεξαιρέτως οι αιτήσεις γονέων/κηδεμόνων για την φοίτηση των μαθητών/μαθητριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα,χωρίς προϋποθέσεις.

 

Εφαρμόζοντας τα σχετικά μέτρα προφύλαξης, για λόγους δημόσιας υγείας, παρακαλείστε να εισέρχεστε στο Σχολείο φορώντας μάσκα και γάντια, αφού προηγουμένως έχετε φροντίσει να δηλώσετε τον εαυτό σας στηνπλατφόρμα «edupass.gov.gr» ως επισκέπτες.

 

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

 


Γκουλέτσος Κων/νος

Δικαιολογητικά Α΄ εγγραφής μαθητών για το σχ. έτος 2022-2023