Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εκκλησιασμός - Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Εκκλησιασμός - Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Εκκλησιασμός  - Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης ,

     Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών του Δημοτικού Σχολείου Λευκόβρυσης, έχοντας υπ΄ όψιν μας την πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ( Φ.1/31401/Δ2/Μαρούσι,18-03-2022), λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid-19 που προβλέπονται για τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκόβρυσης, αποφασίσαμε να παραστούν οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξεως του Σχολείου μας στη Θεία Λειτουργία της 25ης Μαρτίου 2022, ημέρα Παρασκευή, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκόβρυσης, ως εκπρόσωποι του Σχολείου, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή του Σχολείου.

     Ζητούμε λοιπόν την έγγραφη συγκατάθεσή σας, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.

     Σας  πληροφορούμε δε ότι, σύμφωνα με την ίδια εγκύκλιο, ο εορτασμός στο Σχολείο θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο Σχολείο την κανονική ώρα, θα εορταστεί κατά τάξεις, θα αποχωρήσουν από το Σχολείο στις 10:30΄ π.μ., ενώ το Ολοήμερο Τμήμα δεν θα λειτουργήσει.

      Σας παρακαλούμε, συμπληρώστε το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης που σας αποστέλλουμε, υπογράψτε το και επιστρέψτε το στο Σχολείο άμεσα, μέσω του παιδιού σας.

 

 Λευκόβρυση, 21-03-2022

                                                               Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

                                                                      Γκουλέτσος Κων/νος